Англійська прем'єр-ліга. 28-й тур

Саутгемптон – Тоттенхем – 3:3

Голи: Адамс, 46, Волкот, 77, Ворд-Праус, 90+3 (пен.) Порро, 45+1, Кейн, 65, Перішіч, 75

Астон Вілла – Борнмут – 3:0

Голи: Луїс, 7, Ремзі, 80, Буендія, 89

Брентфорд – Лестер – 1:1

Голи: Єнсен, 32 – Барнс, 52

Вулверхемптон – Лідс – 2:4

Голи: Хонні, 65, Кунья, 73 – Харрісон, 6, Айлінг, 49, Крістенсен, 62, Родріго, 90+7

Вилучення: Хонні, 82 (Вулверхемптон), Нуньєс, 90+11 (Вулверхемптон)

Тоттенхем поділив очки з Саутгемптоном. Перед свистком на перерву Сон вирізав дивовижну передачу на Порро, який розстріляв кіпера "святих" у ближній кут. Одразу перерві господарі швидко розіграли аналогічну комбінацію – Тео Волкот отримав класну передачу з глибини на той же фланг, але вирішив напевно переграти кіпера, асистувавши на Адамса.

"Шпори" взялися штурмувати ворота Саутгемптона. Кейн знову повернув перевагу для лондонців, відгукнувшись головою на навісну передачу з флангу. Вже незабаром Перішіч збільшив відрив до двох м'ячів. Однак Саутгемптон дивом вирвав нічию. Волкот скоротив відставання, додавши до асисту ще й гол. У компенсований час Сарр привіз пенальті, який реалізував Ворд-Праус – 3:3.

Тоттенхем йде на міжнародну паузу з 4 місця в АПЛ (49 очок). Щоправда, Ньюкасл (47 балів) ще може потіснити "шпор", маючи 2 матчі в запасі. Саутгемптон досі на дні турнірної таблиці (23 очки).

У паралельному матчі Астон Вілла розгромила Борнмут, за який досі не дебютував Ілля Забарний. "Віллани" відвантажили у ворота "вишеньок" три м'ячі – відзначились Луїс, Ремзі та Буендія. Борнмут залишається у зоні вильоту (19 місце, 24 бали). Астон Вілла – на 10-й позиції з 38 очками.

Брентфорд розписав нічию з Лестером. Суперники обмінялись голами ще у першій половині. По перерві змінити рахунок командам так і не вдалося. "Бджоли" здобули 42 очки (8 місце). "Лиси" ділять 16 та 15 сходинки з Евертоном (в обох по 25 балів).

Вулверхемптон видав божевільну перестрілку з Лідсом. "Павичі" наколотили 4 голи у ворота "вовків". Господарі відповіли лише 2 забитими м'ячами. Тож, Лідс (14 позиція) скоротив відставання від Вулверхемптона (13 місце) до 1 бала.