УПЛ. Тур 18

Динамо – Зоря – 0:1

Гол: Герреро, 83

Підопічним Луческу необхідна була перемога, щоб скинути Зорю з третього місця. Перед стартом поєдинку вшанували памʼять загиблих на війні представників футбольної фан-спільноти. А мʼяч розіграли діти ультраса Динамо Олексія Рубцова, який поклав своє життя за Україну.

У першому таймі команди не змогли розмочити рахунок. Щобільше, ні Зоря, ні Динамо не завдали жодного удару в площину воріт. Натомість на двох заробили 5 жовтих карток. Варто відзначити лише момент Антюха, який обійшов опонента та пробив у ближній кут – мʼяч пролетів над поперечкою.

По перерві Сидорчук наважився на постріл з-за меж карного майданчика, але трішки не вистачило точності. На це Зоря відповіла ударом Русина, який відверто змарнував шанс, пробивши прямо у руки Нещерету. Не краще вийшло й у Ваната. Нападник головою переправив мʼяч у центр воріт – Сапутін на місці.

За кілька миттєвостей Антюх обікрав Дячука, увійшов до штрафного, але влучити у дальній кут не вдалося. Лише на 83-й хвилині після прострілу з правого флангу панамський нападник Герреро з гострого кута приніс перемогу Зорі з рахунком 1:0.

Отже, Динамо залишилося четвертим з 33 очками, а луганська команда на третьому місці з 37 балами.