Нагадаємо, "помаранчево-чорні" зуміли дійти до 1/8 Ліги Європи, однак за сумою двох матчів розгромно поступилися Фейєнорду (2:8) і покинули євротурнір. У поєдинку в Роттердамі Трубін пропустив 7 м'ячів. "Гірники" спромоглися відповісти лише голом Келсі на 87-й хвилині.

Після гіркої поразки голкіпер гірників опублікував пост в Instagram, який починається словами: "Це був дуже важкий та сумний день для всіх нас". У коментарях під дописом Трубіна своє послання залишив і Палоп: "Ви герої. Тяжко працювали у дуже важких умовах. Цей результат став перепоною на вашому шляху, але ви дуже талановиті гравці.

Тепер вам треба думати тільки про одне: працювати і працювати ще більше, щоб досягти командних та індивідуальних цілей. Великі клуби видно у складні моменти. Коли побачимось одного дня, обійму тебе". Анатолій подякував Андресу та відповів, що теж буде радий зустрітися з ним.

Напередодні іспанець пригадав свій гол у ворота Шахтаря в 1/8 фіналу Кубка УЄФА – поєдинок відбувався на РСК Олімпійський у Донецьку в 2007-му. "Ця будівля завжди привертала мою увагу", написав Палоп, натякнувши на химерну архітектуру стадіону.