"Ця будівля завжди привертала мою увагу", – написав Андрес на своїй сторінці у Twitter, натякнувши на дивну та кумедну архітектуру стадіону в Донецьку. Саме на цій арені Палоп 15 березня 2007 року захищав ворота Севільї у матчі-відповіді проти Шахтаря у 1/8 фіналу Кубка УЄФА.

Перша гра завершилася з рахунком 2:2. Вдома "гірники" лідирували 2:1 та вже бачили себе у чвертьфіналі, але на останніх секундах Палоп побіг на кутовий і відправив мʼяч у ворота донецької команди, перевівши гру в овертайм. Іспанці зуміли відзначитися ще раз, а Шахтар вилетів з Кубка УЄФА. Зазначимо, що у тому сезоні Севілья завоювала трофей, обігравши Еспаньйол у серії пенальті 3:1 (2:2 – в основний час). А голкіпер став справжнім улюбленцем уболівальників. Палоп загалом провів за Севілью 276 матчів. Також за карʼєру він встиг пограти у Валенсії та Вільяреалі.

До слова, Олімпійський у Донецьку раніше потрапив під обстріл. Були пошкоджені трибуни та поле, у яке влучив снаряд. Також очевидці повідомляли про спалах на території паркінгу.