У першому матчі на Сан-Сіро "россонері" здобули мінімальну перемогу рахунком 1:0 завдяки голу Браїма Діаса. Тож у Лондоні чинні чемпіони Італії мали фору в один м'яч.

"Шпори" не квапились відіграватись за гостьову поразку. У першій половині обидві команди не спромоглися завдати жодного удару в площину. Найкращу нагоду відкрити рахунок втратив Мессіас, який з лінії штрафного пробив поруч з лівою стійкою.

По перерві суперники оговтались. Діас класно пристрілявся по воротах "шпор" – Форстер врятував. Вже незабаром Меньяну довелось витягати постріл Хьойберга з-під поперечки. На 77-й хвилині Крістіан Ромеро жорстко збив з ніг суперника, отримав другу жовту та залишив господарів в меншості.

Останні хвилини матчу вийшли динамічними. Кейн після розіграшу штрафного головою пробив у кут воріт – Меньян дивом врятував. Вже за мить Мілан розігнав контратаку, яку Орігі завершив пострілом у стійку. Зрештою, командам так і не вдалося визначити сильнішого – 0:0.

Отже, Мілану виявилось достатньо одного забитого м'яча, щоб пробитись у чвертьфінал Ліги чемпіонів вперше за 11 років. Тоттенхем вилетів з турніру.