"Я сам тому і не реагую на цю інформацію і нічого не коментую, оскільки у мене зараз є чинний контракт з Аль-Айном. Я звик з повагою ставитися до своїх поточних зобов’язань і до тих людей, з якими наразі працюю. Мій контракт закінчується наприкінці червня.

Так, тренер має право в якийсь момент почати вести переговори, але головне, що зараз я, як і раніше, є головним тренером Аль-Айна. Тому я ні про що, що не стосується цього клубу, не висловлююся. Тим більше, що так, як до мене ставляться тут, до мене не ставилися ні в одному з клубів, де я працював раніше.

Аль-Айн зараз веде розмови зі мною про подальшу пролонгацію контракту, але у відповідь я неодноразово говорив, що хочу доопрацювати чинну угоду, після чого ухвалю рішення разом зі своєю сім’єю щодо того, що мені робити далі.

Я ніколи не приховував свого бажання працювати з головною командою нашої країни. Це бажання є в мене і зараз. Чув про рішення нашої футбольної асоціації вести переговори з Ребровим. Я готовий до цього. Буду готовий, коли завершиться мій контракт з Аль-Айном. А там подивимося", – сказав Ребров у коментарі Dynamo.kiev.ua.

Зазначимо, що до літа виконувати обовʼязки тренера буде Руслан Ротань. Він також очолює молодіжку та Олександрію.