У попередньому турі Евертон Миколенка зустрічався з Арсеналом Зінченка. Українське дербі в АПЛ завершилося розгромною поразкою "ірисок" (0:4), тож підопічні Дайча продовжили маринуватися у зоні вильоту. Ноттінгем з аналогічним результатом провалився у поєдинку з Вест Хемом.

На гру проти "лісників" Миколенко вперше у сезоні не потрапив у заявку – у всіх попередніх 25-и турах АПЛ український легіонер "ірисок" виходив у старті та був замінений усього тричі. Цю дуель він пропустив начебто через хворобу.

Команди подарували вболівальникам яскравий перший тайм. Уже на десятій хвилині Евертон вирвався вперед. Шелві збив Макніла і "привіз" пенальті у свої ворота. Одинадцятиметровий впевнено реалізував Грей. Щоб відновити статус-кво, господарям знадобилося кілька хвилин. Пікфорд впорався з пострілом Вайта, але Джонсон блискуче зіграв на добиванні – 1:1.

Однак і відповідь підопічних Дайча не забарилася. Пікфорд подав зі штрафного з центру поля на Тарковскі, Джеймс у повітрі відпасував на Кіна, той скинув на Дукуре – хавбек головою переправив м'яча у ворота.

Однак втримати перемогу Евертон не зумів. Наприкінці другого тайму Джонсон ударом у ліву "дев'ятку" оформив дубль і повернув гостей у зону вильоту. "Іриски" залишилися на 18-му місці (22 очки). Ноттінгем на 14-й позиції – 26 пунктів.