"Я неймовірно щасливий. Це було просто шалено. Ті відчуття щастя і радості. Це була справді особлива перемога, і потрібно було чекати до останньої секунди, щоб заслужити її. Я справді пишаюся гравцями. Вони ніколи не здавалися. Немає нічого кращого, як поділитися цими чудовими моментами зі своїми людьми. Я дуже радий за Нельсона.

Це просто ще одна гра, ще три очки. Виграти три гри за тиждень дуже важливо. Ми хочемо залишатися на вершині якомога довше. Є ще багато ігор, у які можна пограти, але в цьому й краса. Це було божевілля з першої секунди. Ми докладали зусиль і домінували в грі.

Я запам'ятаю цей день кількома речами. Мені сподобалася ініціатива, сміливість, їхня особистість і те, як вони робили все. Коли це погано і коли це важко, так роблять великі команди. Ми повинні полегшити собі завдання, але це АПЛ. Суперники хороші, і вони ускладнюють тобі завдання. Попереду у нас Ліга Європи. Нам знадобляться всі", – цитує Артету BBC.

Зазначимо, що Олександр Зінченко отримав за цей матч оцінку 7,6 від Sofascore. Вже 9 березня Арсенал зустрінеться зі Спортінгом у рамках 1/8 фіналу Ліги Європи. Стартовий свисток пролунає о 19:45.