Чемпіонат України. Тур 16

Динамо – Інгулець – 0:2

Голи: Козак, 12, Одарюк, 43

У першому колі Динамо перемогло Інгулець (2:1) завдяки дублю Циганкова. Втім, цього разу виявилося, що після переходу Віктора в Жирону забивати у складі киян немає кому. А от в Інгульця герої несподівано знайшлися.

Витримавши який не який стартовий тиск господарів, підопічні Сергія Ковальця, для якого це був перший офіційний матч на новій посаді, відкрили рахунок. Сітало виграв силову боротьбу в 19-річного Дячука та викотив м’яч під удар Козаку – Олександр не схибив.

Лише ближче до завершення тайму в Динамо почали виникати моменти, однак, і Ванат, і Кабаєв змарнували свої шанси. Натомість Інгульцю вдалося організувати ще одну результативну контратаку – свій перший гол в сезоні забив Одарюк.

У перерві Мірча Луческу зробив одразу три заміни. На поле вийшли Вівчаренко, Царенко та Гармаш. В середині тайму Денис пробив у штангу і це все, що господарі спромоглися створити.

Динамо залишилося третім у турнірній таблиці позаду СК Дніпро-1 та Шахтаря, але Зоря з грою у запасі відстає від "біло-синіх" лише на 2 бали. Інгулець підійнявся на 11-ту сходинку.