Юнацька ліга УЄФА. 1/8 фіналу

Мілан U-19 – Рух U-19 – 1:0

Гол: Дзеролі, 86

Рух у попередньому раунді переграв Інтер за результатами серії пенальті. Натомість Мілан посів перше місце у групі з Челсі, Зальцбургом та Динамо Загреб, тому автоматично пройшов до 1/8 фіналу.

Перший небезпечний момент біля воріт української команди створив Стальмах, який увірвався до штрафної, але не зумів переграти голкіпера. Невдовзі Фольо розігнав контратаку і сам пробив – мʼяч пролетів поруч з правою стійкою.

Відповідь від львівʼян не забарилася. Добрянський влучив у стійку, а вже від неї мʼяч залетів у ціль. Проте арбітр скасував взяття воріт через офсайд. Русяк під час цього епізоду перекрив голкіпера, завадивши йому відреагувати на удар.

По перерві Траоре ризикнув та пробив з гострого кута – не влучив. Рух не поступався у боротьбі, але до результативних дій не доходило. Натомість Мілан на 86-й хвилині матчу вийшов вперед. Бакуне з флангу навісив у воротарський майданчик, де Дзеролі з близької відстані розстріляв володіння українців. Ель-Хілалі отримав чудову нагоду подвоїти перевагу. Вийшов на побачення з голкіпером, проте чудом не поцілив.

Рух грав до останнього, але марно. Мілан переміг з рахунком 1:0 та вийшов у 1/4 фіналу Юнацької ліги УЄФА.