Наполі продовжує нестися до першого за 33 роки чемпіонства, стабільно втримуючи відрив від найближчого переслідувача Інтера на 15 очок. Натомість Емполі не створив сенсацію у поточній кампанії, очікувано розташувавшись у середині турнірної таблиці.

Вже з перших хвилин поєдинку партенопійці притисли суперника до воріт. Осімхен пристрілявся здалеку – оборонець Емполі заблокував удар. На 17-й хвилині пресинг від гостей дався взнаки. Ардіан Ісмайлі випадково зрізав м'яч у власні ворота, намагаючись перехопити простріл.

На екваторі тайму Віктор Осімхен подвоїв, вдало зігравши на добиванні після пострілу Хвічі. Наполі міг забивати щонайменше ще 1 гол до перерви. Мін Че Кім після розіграшу кутового виграв повітряну дуель та пробив головою у поперечку.

У другій половині господарі зробили все, щоб не пропустити ще більше. Ще один гол Осімхена скасували через офсайд, підопічні Спаллетті розлютились. Емоції не стримав навіть ветеран команди Маріо Руй. Після зіткнення з суперником у центрі він вдарив його ногою "нижче пояса" та отримав пряму червону. Втім це не завадило партенопійцям зберегти комфортну перевагу до фінального свистка – 2:0.

Отже, Наполі відривається від Інтера на 18 очок. Емполі з 28 балами розташувався на 12-й сходинці.