– Перше відчуття – їдемо у місто, де все розпочалося. Роттердам для нас був точкою нашої свіжої історії та шляху. Повернутися туди – приємно. А команда дійсно топова. Бачите, як Феєноорд сильно виглядає – були першими в групі ЛЄ, йдуть лідером чемпіонату. Так що нема легких суперників. Поважаємо їх, це буде важкий матч. Можна сказати, що вони фаворити.

Ми будемо битися до кінця. Віритимемо, що диво може трапитися ще раз. І з тим натхненням їдемо спочатку у Варшаву, а потім у Роттердам.

– Кожного разу ви кажете, що опонент є фаворитом, але ми проходимо далі. Чи можна сказати, що ця філософія вам грає на фарт?

– Я б не сказав. Тільки подивіться на бюджет цих команд та вартість самих футболістів. Думаю, що це відіграє важливу роль у футболі, але не завжди фаворити виграють. Це така гра, що може відбутися багато речей впродовж 90 хвилин. Той день мусить показати, що ти кращий. Це наша філософія – йти від матчу до матчу та вірити, що неможливе стане можливим.

– Напередодні жеребкування гравці та тренерський штаб зазвичай намагаються вгадати наступного суперника. На кого ви думали?

– Не хотів думати. У таких ситуаціях Бог вирішує твою долю. Ніколи не морочу собі голову. Феєнорд сприйняли як дуже хорошого опонента, жоден з варіантів не був легким. Будемо готуватися до нього дуже серйозно. Зараз ще перший матч з Минаєм, а чемпіонат для нас – пріоритет. Маємо кадрові втрати, три футболісти з картками – Бондар, Михайліченко та Конопля.

Буде вкрай важко. Ці 120 хвилин були для нас занадто швидко, після трьох місяців перерви, – сказав Йовічевіч прес-службі Шахтаря.

Нагадаємо, що Шахтар програв в додатковий час Ренну (1:2), але гра перейшла в серію пенальті, де "гірники" виявились сильнішими. У 1/8 фіналу ЛЄ підопічні Йовічевіча зустрінуться з Феєнордом.