На Камп Ноу гранди європейського футболу розписали надзвичайно яскраву нічию 2:2. Матч на Олд Траффорд розпочався також досить цікаво.

Бруно Фернандеш у абсолютно простій ситуації притримав Бальде і "привіз" безглузде пенальті у власні ворота. Вирок взявся виконувати Лєвандовскі. Де Хеа майже впорався з несильним ударом поляка, але м'яч по-зрадницьки все ж залетів у сітку. Це 25-й гол Роберта у 30-ти поєдинках за каталонців. На перерву команди пішли за рахунку 0:1.

У другому таймі реабілітувався Фернандеш. Спершу він асистував Фреду – екс-хавбек Шахтаря скористався провалом оборони "блаугранас" і ударом з меж карної зони відновив статус-кво. Згодом Бруно виграв боротьбу в Рафіньї, розпочавши гольову атаку "червоних дияволів", яку точним ударом у дальній кут завершив Антоні.

Під завісу протистояння Лєвандовскі міг зрівняти рахунок, але Варан вибив м'яч ледь не з лінії воріт. 2:1 у підсумку – підопічні Тен Хага проходять в 1/8 Ліги Європи, Барселона зосереджується на боротьбі за чемпіонство в Прімері.