"Все просто – ринок визначає ціну, а не я. І звичайно, не наш президент. Мудрик для мене один із трьох найкращих гравців Європи на своїй позиції після Кіліана Мбаппе та Вінісіуса Жуніора.

Якщо хтось хоче купити у Шахтаря гравця, він повинен поважати клуб, футболіста та президента, тому що ми вміємо продавати та купувати футболістів. Мудрик з нашої академії, чудова дитина, хлопець, гравець. На жаль, в Челсі зараз не все добре, як і в Михайла. Але у нього є всі якості, щоб бути одним із найкращих гравців Прем’єр-ліги в наступні пару місяців та років.

Щодо трансферу, то спочатку ціна була 100 мільйонів євро: 70 мільйонів євро гарантовано та 30 мільйонів євро бонусами. Арсенал також був зацікавлений у Мудрику, але Челсі показав, що він більш конкретний і готовий його купити.

Що стосується Арсенала, то врешті-решт це було рішення Михайла Мудрика, тому що Челсі заплатив стільки, скільки ми хотіли. Ми домовилися з Челсі, а він сказав: "Так, я хочу піти в Челсі".

Не переживайте за Мудрика, вам ще буде приємно спостерігати за його грою. Як і в першому матчі з Ліверпулем. Це було лише 35 відсотків Мудрика. Михайло не може грати один. Увесь Челсі не в найкращому стані, вони не грають у чудовий футбол, у них немає хороших результатів, але у них багато нових гравців, а їм потрібен час. Іноді немає часу, ось у чому проблема. Вболівальники Челсі, не хвилюйтеся за Михайла, він принесе вам багато щастя.

Мудрик – людина, яка думає тільки про футбол. Він лягає спати з м’ячем і прокидається з м’ячем, це запорука його успіху. Мені було дуже сумно, коли він вирішив перейти в Челсі. Я йому сказав: "Михайло, ти можеш ще трохи побути з нами, ти нам потрібен", а він відповів: "Ні, Даріо, пора йти". Ми поважаємо це", – сказав Срна у подкасті Football Ramble.