Чемпіонат Іспанії. Тур 22

Барселона – Кадіс – 2:0

Голи: Роберто, 43, Лєвандовскі, 45+1

Каталонці очікувано захопили ініціативу та майже не віддавали суперникам м’яч у першому таймі, втім, до справді небезпечних моментів справа доходила нечасто. А Кадіс ще й примудрився забити, щоправда, з положення поза грою.

Позбавив зайвих хвилювань фанів Барселони несподіваний герой Серхі Роберто, який вперше за місяць вийшов на поле у матчі Прімери. Торрес ефектно проскочив кількох суперників та виклав м’яч точнісінько на голову Лєвандовскі. Від удару поляка ворота Кадіса врятував захисник, але Роберто виявився найспритнішим на добиванні.

Трапилося це на 43-й хвилині, а ще до перерви Барселона встигла і подвоїти перевагу. Серхі цього разу взяв на себе роль асистента, а свій 15-й гол забив найкращий бомбардир Прімери Лєвандовскі.

До честі футболістів Кадіса у другому таймі вони створили достатньо моментів, аби забити бодай гол, однак, Марк-Андре тер Штеген все ж провів свій 17-й сухий матч в сезоні. Барселона на 8 очок випереджає Реал у чемпіонських перегонах, Кадіс має лише два очки гандикапу перед зоною вильоту.