Товариський матч

Динамо – Лієпая – 2:0

Голи: Перріс, 22, Волошин, 90+1

У січні Динамо не вдалося відчути тріумф на смак – кияни зазнали 2 поразок та розписали 1 нічию. Натомість у лютому "біло-сині" виграли 5 поспіль спарингів перед тим, як поступитися Пахтакору. До слова, чинних чемпіонів Узбекистана до трофея привів легендарний форвард Динамо Максим Шацьких.

У товариському поєдинку з латвійцями до основи команди повернулися Віталій Буяльський, Кахім Перріс та Владислава Ванат. Зрештою, саме це тріо відкрило рахунок на екваторі першої половини. Ванат отримав передачу від Шепелєва та скинув на Буяльського, а той у дотик асистував Перрісу в район 11-метрової позначки. Кахім ростріляв ворота без шансів для кіпера – 1:0.

По перерві Луческу вперше на зимових зборах вирішив не вдаватися до кардинальної заміни складу команди. Караваєв двічі міг подвоювати перевагу "біло-синіх". Прорвався флангом у штрафний, але задовго обробляв м'яч та зміг лише заробити кутовий. Далі без опіки пробивав з лінії штрафного – голкіпер дивом потягнув. Фінальна навала Динамо принесла бажаний результат. На 90+1 Волошин поставив ефектну крапку, замкнувши навісну передачу Дубінчака з флангу.

Додамо, наступним суперником Динамо на зборах у Туреччині стане інша латвійська команда – Валмієра. Матч запланований на 23-го лютого.