Руслан Маліновський знову розпочинав матч у стартовому складі Марселя після двох дуже успішних виступів проти ПСЖ (2:1) та Ніцци (1:3). В обох поєдинках українець відзначився ефектними голами. Через сутички вболівальників біля стадіону гра з Клермоном розпочалась на 45 хвилин пізніше.

Втома "олімпійців" давалася взнаки з перших хвилин матчу. Останній поєдинок проти парижан Маліновський і Ко провели лише 4 дні тому. На екваторі першого тайму українець у фірмовому стилі пробив по воротах господарів з краю штрафного – м'яч зірвався з ноги та пролетів над поперечкою. Перед свистком на перерву Руслан отримав право розіграти штрафний удар. Суперник у стінці зіграв рукою, побоюючись гармати українця, тож суддя призначив пенальті. Алексіс Санчес без проблем реалізував 11-метровий.

У другій половині гостям не щастило з реалізацією. Клос впритул до воріт не зміг поцілити у площину, далі Каборе пробив у стійку після рикошету. Нарешті на 81-й хвилині Санчес з другого разу заштовхав м'яч головою у ворота Клермона. Кіпер "вершників" дивом потягнув перший удар, однак не впорався з добиванням. У компенсований час Маліновський ледь не забив зі своєї половини поля. Воротар Клермона задалеко вийшов, Руслан помітив та пробив, однак м'яч пролетів за кілька метрів від стійки.

Отже, Марсель здобуває 49 очок та наближається до лідера турнірної таблиці ПСЖ (54 бали). Клермон – на 11-й сходинці, 30 пунктів.