"Я знав Мікеля ще з Манчестер Сіті та завжди розумів, що він чудовий тренер. Між ним та Пепом багато подібностей, але очевидно, що і певна різниця все-таки є. Схожість Артети та Гвардіоли полягає в тому, що вони обидва хочуть вигравати в кожній грі, і це найголовніше.

Які команди мене вразили найбільше у цьому сезоні? Ньюкасл дуже добре працює. Брайтон також. Гадаю, ці дві команди. Я лідер команди? Чесно кажучи, не тільки я. У нашій роздягальні багато лідерів. Персонал і гравці, всі підштовхують один одного до великих досягнень.

Що робитиму, якщо Арсенал виграє Прем'єр-лігу? Чесно кажучи, я не збираюся давати жодних обіцянок, тому що попереду ще довгий шлях. Про нашу боротьбу за титул зараз багато говорять, але Прем'єр-ліга – найважчий чемпіонат у світі. Ви бачили, як Евертон з зони вильоту переміг нас. У чемпіонаті може статися все, що завгодно, і нам просто потрібно йти до титулу крок за кроком", – цитує Зінченка VBET News.

Нагадаємо, фани "канонірів" визнали Олександра Зінченка найкращим гравцем команди у січні. Арсенал лідирує в АПЛ, випереджаючи Манчестер Сіті на 5 очок з матчем в запасі.