АПЛ. 23-й тур

Вест Хем – Челсі – 1:1

Голи: Феліш,16, Пальмієрі, 28

У минулому турі Вест Хем розійшовся миром з Ньюкаслом (1:1), Челсі зіграв внічию з Фулхемом (0:0). Попри те, що Мудрик отримав одну із найнижчих оцінок у попередньому матчі, Поттер довірив українцеві місце у стартовому складі.

"Сині" вийшли вперед вже на старті протистояння. Мудрик невдало прийняв м'яч, але відразу ж вступив у відбір і у брутальному підкаті відібрав м'яч у суперника. Вже за мить Енцо Фернандес асистував Фелішу - 1:0.

На 28-й хвилині Мудрик міг записати у свій актив асист. Українець тонким розрізним пасом вивів Хаверца на побачення з голкіпером, німець свій шанс реалізував, але арбітри справедливо зафіксували мінімальний офсайд.

До перерви Вест Хем зумів відновити статус-кво. Цофал з правого флангу навісив на Боуела, той скинув на Пальмієрі, а хавбек впритул розстріляв ворота свого колишнього клубу.

Український вінгер провів на полі 67 хвилин. У його доробку 29 дотиків, 16 точних пасів (89%), 5 виграних єдиноборств і 7 втрат володіння м'ячем.

Під завісу поєдинку "молотобійці" ледь не вирвали перемогу, але після перегляду VAR арбітр скасував взяття воріт через те, що Райс перебував у офсайді. Відтак 1:1 – Челсі втрачає очки і залишається на 9-му щаблі АПЛ (31 пункт). Вест Хем трохи відірвався від зони вильоту – 15-е місце, 20 очок.