Чемпіонат Саудівської Аравії 2022/23, 15-й тур

Аль-Вахда – Аль-Наср – 0:4

Голи: Роналду, 21, 40, 51 (пен), 61

У першому таймі Роналду та Ко домінували, а сам португалець відкрив рахунок вже на 21-й хвилині. Форвард зреагував на передачу партнера, прийняв м'яч та потужно пробив. Для 37-річного португальця цей гол став 500-м у його клубній кар'єрі на рівні чемпіонатів. До завершення першої половини зустрічі Роналду оформив дубль.

Вже по перерві гольова феєрія португальської зірки продовжилася. Спочатку Аль-Наср заробив пенальті, Кріштіану підійшов до позначки. Кіпер, вгадавши кут, не зміг парирувати удар. Через 10 хвилин Роналду забив четвертий і записав до свого активу покер вперше за 3,5 роки.

Після цього господарі матчу активізувалися та створили кілька небезпечних моментів, але організувати бодай гол престижу так і не зуміли.

Таким чином, Аль-Наср розташувався на першому місці у турнірній таблиці (37 очок), а Аль-Вахда залишається на 13-му (15 пунктів).

Зазначимо, що за Аль-Вахду виступає Жерсон Родрігес – екс-динамівець. Сьогодні він провів на полі 74 хвилини, після чого його замінили. Форвард перейшов у Динамо влітку 2019 року, але через свій складний характер та постійні скандали так і не зумів закріпитися в Києві.