"Діма Криськів показав солідність, ментальність, поки він не грав. Він може допомогти команді, що й показав в останніх іграх, – через свої асисти, через майстерність у забитих м’ячах. Насправді, після зборів можемо сказати, що це – бойова одиниця, яка може грати у складі на тій позиції, що звільнив Мудрик. Є ще Ваня Петряк, звісно, але він теж виходить після невеличкої травми, тому й не грав зараз.

Також є Топалов на позиції латераля, який через нашу гру, особливо в УПЛ проти суперників закритих, діє на вінгерській позиції, добре захоплює простір, має гарний простріл і дуже високу швидкість. Сподіваюся, він зможе допомогти створити гарну конкуренцію Михайліченку, щоб Богдан не думав, що він один, і на 100 відсотків ще додав, аби не втратити своє місце на позиції лівого латераля.

Є й Козік – молодий хлопець, який зіграв латераля і має фізичні якості, щоб через ігри набирати. Це важливо, бо його фізичні дані відповідають рівню Шахтаря", – сказав Йовічевіч в коментарі прес-службі "гірників".