Матч Марсель – ПСЖ розпочнеться 8 лютого о 22:00 за київським часом. Маліновський і Ко пройшли уже дві стадії турніру – здолали Єр (2:0) та Ренн (1:0).

На вихідних Олімпік програв Ніцці в рамках 22-го туру Ліги 1 (1:3). Тоді український півзахисник Руслан Маліновський забив дебютний гол у складі Марселя.

Натомість ПСЖ без проблем пробився в 1/8 фіналу Кубка Франції, здолавши команду шостого дивізіону – Пей де Кассель (7:0). До слова, парижани не можуть розраховувати на травмованого Мбаппе. Тоді як Неймар повернувся до тренувань і потрапив до заявки на Марсель. Зате у блискучій формі перебуває Ліонель Мессі, який ефектним голом приніс парижанам перемогу над Тулузою.

Попри те, надійний букмекер FAVBET все ж вважає фаворитом ПСЖ. Коефіцієнт на тріумф команди Гальтьє – 2,22. Успіх Марселя оцінюють у 3,30. Ймовірність нічиєї – 3,55 бала.

Букмекери очікують результативного протистояння. Коефіцієнт на тотал більше 2,5 – 1,76, аналогічний тотал менше – 2,17. Найімовірнішим автором голу експерти вважають Ліонеля Мессі (2,10). Результативний удар Руслана Маліновського дозволить збільшити виграш у 4 рази.