"Пошкодження внутрішньої бічної зв'язки коліна. Неприємна травма, бо потребує чимало часу на відновлення, але реабілітація відбувається добре. Дуже багато часу проводжу в тренажерному залі з фізіотерапевтами, також виконую бігову роботу і вправи з м'ячем, тому працюю з позитивом. За планом ще десь 10-12 днів до повноцінних тренувань із командою.

Я думаю, що тут навіть говорити нічого не потрібно, просто скажу, що на базі Манчестер Сіті ти реально розумієш, що таке топрівень. Усі, коли дізнаються, що я з України, одразу можуть про Зінченка щось сказати, пожартувати.

Я прийшов тренуватися з тренером на одне з полів бази, був в екіпіруванні Манчестер Сіті. У цей час діти, які займалися десь поруч, проходили й подумали, що я Рубен Діаш. Вони стояли та кричали: "Діаш, це Рубен Діаш" і були дуже щасливі. Я їм помахав у відповідь. Вони, мабуть, ще чекали, поки я підійду до них і сфотографуюся. Але я не хотів їх засмучувати тим, що я не Діаш", – розповів Кухаревич в інтерв’ю FanDay.

Микола на правах оренди виступає за Хіберніан, але його контракт належить французькому Труа, яким володіє та ж фінансова група, що й Манчестер Сіті.