Маліновський вперше за 5 останніх матчів Марселя залишився на лаві запасних. Користі це Олімпіку, м’яко кажучи, не принесло. Ніцца діяла гостріше у першому таймі і наприкінці 45-хвилинки таки досягла свого.

Голкіпер господарів Пау Лопес відбив м’яч перед собою після удару здалеку, а на добиванні найспритнішим виявився Діоп. Ще до перерви ситуація практично повторилася – Лопес знову впорався з дальнім пострілом, але захисники Марселя дозволили Лаборді забити без будь-якого опору.

На старті другого тайму Ігор Тудор кинув у бій Маліновського та Алексіса Санчеса, і ці двоє допомогли Олімпіку нарешті захопити ініціативу. Вже на 50-й хвилині Руслан отримав непоганий шанс, але його потужний удар з меж карного майданчика заблокував захисник. Та, як з’ясувалося, лише відтягнув неминуче. На 60-й Маліновський забив свій дебютний гол за нову команду. Клос прострелив у штрафний, а українець потужно пробив під стійку з метрів одинадцяти. Перший м’яч гравця збірної України за пів року.

Марсельці створили кілька хороших нагод, але реалізувати жодну не змогли. Натомість Ніцца зуміла упіймати господарів у стрімкій атаці – крапку в матчі поставив Браїмі.

Підопічні Тудора програли у чемпіонаті вперше з жовтня 2022 року та відстали на 8 очок від лідера чемпіонату ПСЖ. Ніцца – восьма.