Товариський матч

Динамо – Уніря Деж – 5:1

Голи: Беніто, 2, 13, Тимчик, 25, Ванат, 32, Супряга, 84 – Поп, 89

Кияни у попередньому матчі розписали нічию (2:2) у спарингу з Аустрією Лустенау. А ось у поєдинку проти румунського клубу з другого дивізіону створили справжню гольову феєрію. Вже на 2-й хвилині Беніто відкрив рахунок у матчі, випередивши голкіпера після неочікуваного рикошету. А через десять хвилин замкнув простріл Ваната та записав дубль у свій актив.

Також відзначилися Тимчик і Ванат, який скористався помилкою суперника. Динамо пішло на перерву з перевагою у чотири м'ячі.

У другому таймі темп гри знизився, але підопічні Луческу продовжили контролювати гру. Супряга отримав свій шанс забити – захисник встиг вибити м'яч в останній момент. Під завісу матчу йому все ж вдалося відзначитися. Нападник опинився віч-на-віч з голкіпером та зробив рахунок 5:0. Уніря зуміла знайти шпарину у захисті киян та записала у свій актив перший та єдиний гол після удару Попа.

Динамо нарешті здобуло свою першу перемогу на зборах. 6 лютого запланований матч із македонською Шкендією. Стартовий свисток пролунає о 16:00.