"Він був фантастичним гравцем, що ви і бачите зараз. Талановитий, дуже швидкий. Він вражав при першому ж погляді. Щодо характеру, то він був трішки скромний. В мене складалося враження, що це гравець, про якого потрібно дбати.

Звичайно, скромність була і додатковою проблемою. Ті моменти, коли він переходив на новий рівень, були важкими для нього. Пригадую, коли він став гравцем першої команди. Михайло зазвичай виконував понаднормову роботу, часто залишався після тренувань – він полюбляє багато працювати. Але гравцям першої команди це не дуже подобалося. Йому було важко адаптуватися до оточення бразильських гравців. Упродовж двох років Мудрик стрибав з команди до команди. Спочатку йому було важко прогресувати. Кожному гравцю значно простіше, коли він точно знає, де він гратиме, де він тренуватиметься",– зазначив Карраско в інтерв'ю Setanta.

Нагадаємо, Мудрик дебютував за Челсі в поєдинку проти Ліверпуля, вийшовши на заміну. Сьогодні, 3 лютого він має шанс вперше вийти в основі у матчі з Фулхемом.