"Андрій дав принципову згоду на повернення в Динамо. Терміни повернення Ярмоленка можуть не збігатися з термінами повернення Реброва. Хоча, дехто вважає, що саме так і має бути.

Ярмоленко, як, до речі, і Сергій Ребров зараз ведуть переговори щодо дострокового розірвання контрактів з Аль-Айном. Шанси Ярмоленка повернутися в Україну вже зараз вищі, ніж у Реброва.

Безумовно, Динамо потрібно буде виплатити компенсацію Аль-Айну, якщо перехід відбудеться взимку. Клуб ОАЕ таким чином полегшить свій кошторис, адже Ярмоленко обходиться команді в копієчку. У випадку, якщо клуби не домовляться – трансфер відбудеться влітку. Але шанси на цей перехід прямо зараз – понад 50%.

Повернення Ярмоленка – це знакова подія, яку можна порівняти з поверненням Шевченка. Тільки Ярмоленко повертається в Україну, у свій рідний клуб під час військових дій. Також це ще й конкретна можливість розв'язати питання правого вінгера та знайти заміну Віктору Циганкову. Заміну, якій не знадобиться час на адаптацію в клубі", – йдеться у пості в Telegram-каналі ТаТоТаке.

Нагадаємо, Сергій Ребров є головним кандидатом на посаду наставника збірної України.