– У твоєму трансфері були зацікавлені й інші клуби. Чому ти обрав Борнмут?

– Борнмут – дуже гарне місто. Для мене це важко, бо я грав лише в Україні. Це моя перша іноземна команда. Але я хочу виступати в АПЛ. Це важка праця та щільна гра. Для мене це найкращий варіант.

– Спілкувався з українськими гравцями в АПЛ до переходу?

– Так. З Віталієм Миколенком, з яким ми грали в Динамо. У нас прекрасні стосунки, він був радий бачити мене.

– Як би охарактеризував себе як гравця?

– Можливо, розумний гравець. Мені потрібно бути таким. Мені лише 20 років, я повинен стримувати свої емоції. Хочу допомогти команді.

– Минулого року ти грав проти збірної Уельсу Кіффера Мура, а тепер він твій одноклубник.

– Це був хороший день та матч. Я знаю, що в Борнмуті є гравці збірної Уельсу. Мені потрібно було важко працювати, щоб стримувати їх.

– Як було грати в Україні під час війни?

- Так, в Україні зараз війна. Це важко для всіх українців. Тепер я в Англії. Дивлячись на мене, люди повинні пам’ятати про війну в Україні. Це дуже важко. Я живу в Києві. Можливо, це місто безпечніше, але ситуація все одно погана. А Харків, Херсон та інші міста атакують щодня. Росіяни вбивають дітей та жінок. Це погано. Необхідно, щоб весь світ знав про це.

– В тебе є меседж для вболівальників Динамо?

– Хочу сказати їм, що я щасливий перебувати тут. Але мені було дуже важко піти, бо це команда, в яку я прийшов дуже молодим. Ми разом рухалися вперед крок за кроком. Це моя сім’я. Дякую за те, що ви зробили для мене.