Український півзахисник Спеції Віктор Коваленко вперше із жовтня минулого року потрапив до стартового складу. Восени він травмував задню поверхню стегна і пропустив два місяці. Після відновлення Коваленко чотири рази поспіль розпочинав поєдинки у запасі.

Однак у матчі проти Болоньї чорна смуга для українця продовжилася. Уже на 17-й хвилині Віктора замінили через травму. Ймовірно, трапився рецидив ушкодження поверхні стегна. Коваленка замінив Даніель Мальдіні. Спортивний лікар Дмитро Бабелюк пише, що на відновлення від первинного ушкодження треба 3-4 тижні. А кожна наступна травма збільшує термін реабілітації вдвічі. Тож, швидше за все, Коваленка ми побачимо на полі нескоро.

Наприкінці першого тайму Болонья вийшла вперед. Розіграш кутового завершився влучним ударом Штефана Поша – воротар гостей не зміг дотягнутися до м'яча. Третій гол для захисника у цьому сезоні.

По перерві неприємності для Спеції продовжилися. Поле вимушено покинув через травму Жоау Моутінью, додавши головного болю Луці Готті.

На 74-й хвилині гол Орсоліні скасували через офсайд. Але невдовзі він таки подвоїв перевагу господарів, завершивши контратаку своєї команди потужним ударом у праву "дев'ятку". Завдяки цій звитязі Болонья піднялася на 9-ту сходинку у турнірній таблиці – 26 очок. Команда Коваленка опинилася за крок від зони вильоту – 16 місце, 18 пунктів.