У попередньому раунді турніру "бланкос" у драматичному поєдинку ледь зуміли здолати Вільяреал. У першому таймі підопічні Анчелотті двічі пропустили, але по перерві оформили яскравий камбек (3:2) і прорвалися в 1/4 Копа дель Рей. Натомість Атлетіко впевнено впорався із Леванте зі Сегунди – 2:0.

Остання зустріч команд у Ла Лізі завершилася перемогою Реала – 2:1. Український голкіпер Андрій Лунін, найімоврніше, знову не потрапить до основного складу "королівського клубу" на кубковий матч. Тож у пресі вже подейкують про близький перехід воротаря в інший клуб.

Додамо, що напередодні ультрас Атлетіко вирішили залякати суперника і повісили ляльку у футболці Вінісіуса Жуніора на мості поблизу інфраструктури "бланкос". Стартовий свисток зустрічі пролунає сьогодні, 26 січня о 22:00.

Надійний букмекер FAVBET явним фаворитом у цьому протистоянні вважає "вершкових". Коефіцієнт на перемогу Реала становить 1,94, на звитягу команди Сімеоне – 4,30. Ймовірність нічиє оцінюють у 3,50 бала.

Фахівці прогнозують не надто результативний поєдинок. Коефіцієнт на тотал більше 2,5 становить 2,12 бала, на аналогічний тотал менше – 1,79. Найімовірнішим автором голу вважають форварда Реала Каріма Бензема, який нещодавно вийшов на друге місце серед найкращих бомбардирів "бланкос". Ймовірність того, що володар "Золотого-м'яча-2022" відзначиться у цьому матчі, оцінюють в 1,95 бала. Також доволі високими вважають шанси Вінісіуса Жуніора – 2,80 та Родріго – 2,90.