Мудрик продемонстрував швидкість та віртуозний дриблінг за перші 35 хвилин в АПЛ, підкоривши серця фанатів Челсі. Попри рахунок 0:0 та невдалу реалізацію моменту, вболівальники висловлюють своє захоплення українським футболістом у соціальних мережах.

На офіційній сторінці Челсі у Twitter публікація про дебют Михайла Мудрика вже зібрала 40 тисяч вподобань та понад 400 позитивних коментарів.

Також на просторах Twitter свою думку висловили відомі особистості та авторитетні медійники.

"Українець провів активний дебют. Його темп лякає. У нього швидкі ноги", – зазначив оглядач CBS Sports Бен Джейкобс.

Британський бізнесмен Франк Калід написав: "Виступ Михайла Мудрика демонструє, що він – висококласний футболіст. Хоча не грав 50 днів і не встиг набрати форму".

Кореспондент The Athletic Саймон Джонсон наголосив: "Мудрик у короткий час показав, що він додасть цій атаці: якість, швидкість, гольове чуття".

На офіційній сторінці Мудрика в Instagram, під крайнім дописом, з'явилося чимало коментарів зі словами підтримки та захоплення.

"Наш новий принц. Ласкаво просимо до Челсі, Михайле!".

Вболівальники називають його вогнем та суперзіркою: "Український сокіл", "Він – чарівник", "Мій улюблений гравець Челсі", "Неймовірний початок", "Мудрик – наступний Роналду!".

Крім цього, Мудрика порівнюють з Еденом Азаром, який саме у складі Челсі демонстрував свій праймовий футбол. "Мудрик – наступний Азар", – наголосив вболівальник у Twitter.

Англійське видання Evening Standard опублікувало цікаву статтю про дебют українця. "Це був майже ідеальний виступ, оскільки Мудрик добре комбінував з Хакімом Зієшом, мав два чудові моменти. Хлопчина за 88,5 мільйонів фунтів стерлінгів уже почав розвіювати страхи щодо своєї ціни. Він виглядає готовим і здатним покращити свою команду", – підкреслює автор матеріалу Нізар Кінселл.

На сторінках BBC Філ Макналті лаконічно описує прем'єрний матч Михайла в АПЛ: "Жвавий дебют у другому таймі".

"Багатообіцяюче видовище для всіх уболівальників Челсі. Вони нарешті бачать у своїй команді гравця з креативним атакувальним мисленням",– пишуть у First Sportz.

У мережі розлетілося відео пісні, яка присвячена українському футболісту, у виконанні англійських фанатів. Слова наповнені позитивом та шаленою енергетикою. Також у пісні згадали про Україну й Арсенал, у якому повинен був грати Мудрик:

"Він прилетів з України
На приватному літаку Бьолі.
Мудрик спитав мене,
Чи Арсенал колись вигравав Лігу чемпіонів?
Я відповів йому, що ні.
Ти знаєш, куди потрібно йти.
Тоді він сказав мені:
"Я хочу підняти третій Кубок".

Анастасія Боднар, спеціально для Спорт 24

Читайте також:

Мудрик в Челсі: 100 мільйонів євро і завищені очікування, або Як не стати новим Пепе