Кубок Іспанії. Чвертьфінал

Реал – Атлетіко – 3:1

Голи: Родріго, 79, Бензема, 104, Вінісіус, 120+1 – Мората, 19

Вилучення: Савіч, 99

Лише на 17-й хвилині Атлетіко завдав першого удару по воротах Реала, а вже через кілька миттєвостей другий постріл гостей став результативним. Підопічні Сімеоне розіграли красиву комбінацію, яку ударом з метра завершив Мората.

Це дозволило "матрацникам" спокійно грати в улюбленій манері від оборони, і в першому таймі Реал практично не мав шансів відігратися (2 удари). Натомість після перерви "вершкові" були куди креативнішими. На 54-й ні Бензема, ні Вінісіус дивом не змогли замкнути гострий простріл. Ще через кілька хвилин Карім класно пробивав з лінії штрафного – врятував Облак.

Атлетіко відповів пострілом Грізмана зі штрафного, але і Курта не ловив ґав. Рятівником команди Анчелотті в основний час став Родріго, якого Карло випустив на заміну в середині другого тайму. Бразилець дуже ефектно проскочив кількох суперників на дриблінгу і переграв Облака.

Суттєву перевагу Реал отримав у першому овертаймі – Савіч збив Камавінгу, побачив другу жовту і покинув поле. Скористатися цим вдалося уже через кілька хвилин – Бензема залишився сам у штрафному гостей і не схибив. Вже у компенсований час у контратаці добив "матрацників" Вінісіус.

У півфіналі зіграють також Барселона, Атлетік та Осасуна. Жеребкування відбудеться 30 січня. Додамо, що Реал востаннє вигравав Кубок Іспанії ще у 2014 році.