Український форвард Брюгге Роман Яремчук матч розпочав у стартовому складі. Ще один наш співвітчизник Едуард Соболь у заявку не потрапив. Ймовірно, захисник завершує перехід у Страсбур.

Перша половина зустрічі виявилася провальною для господарів. Спершу швидка контратака Шарлеруа завершилася точним ударом з близької відстані у виконанні Юссуфа Баджі. Сенегальський нападник гол не святкував, адже у 2020-му сам захищав кольори Брюгге. А вже за лічені хвилини м'яч у власні ворота зрізав захисник "синьо-чорних" Брендон Міхеле.

Вже у компенсований час Дам'єн Марк привіз пенальті у ворота Шарлеруа. Вирок арбітра виконав Ноа Ланг: м'яч спершу влучив у стійку, але відскочив у лівий нижній кут – кіпер не встиг дотягнутися.

На старті другого тайму Брюгге зрівняв рахунок. Ванакен віддав пас на Ольсена, який перебував у штрафному суперників – той результативно пробив низом.

На 71-й хвилині Яремчук змарнував чудову нагоду відзначитися: український форвард вистрибнув назустріч подачі зі штрафного, але м'яч пролетів повз стійку. Невдовзі суперники Брюгге залишилися в меншості – за брутальний підкат червону картку отримав Букамір. На 79-й Яремчук пішов з поля – його замінив Хутгла.

2:2 – команди не змогли визначити сильнішу. Брюгге розташувався на четвертій позиції – 37 пунктів. Шарлеруа посідає 12-у сходинку – 27 очок.