На 29-й хвилині Борусія вийшла вперед. Джуд Беллінгем потужно пробив з-поза меж штрафного, загнавши м'яча впритул із правою стійкою.

Невдовзі Матс Хуммель міг подвоїти перевагу "джмелів", замикаючи подачу зі штрафного, але вдарив трохи вище воріт. Наприкінці першого тайму команди розіграли справжній футбольний трилер. Аугсбург, який до цього не завдав жодного удару в площину воріт, на 40-й хвилині відновив статус-кво. Маєр після блискучого пасу від Бельйо у карній зоні суперника проштовхнув м'яч поміж ніг Хуммельса у сітку.

Борусія відповіла майже миттєво, вдало розігравши штрафний: Геррейро виконав подачу, а Шлоттербек виграв повітря і сильно пробив по центру воріт – 2:1.

Однак дортмундці не зуміли піти на перерву з гандикапом. Уже в компенсований час Демірович закинув м'яча за комірець голкіперу гостей. Рефері спершу звернувся до VAR, але після перегляду зарахував взяття воріт Борусії.

Завершення другого тайму команди провели за сценарієм першого. На 75-й Байно-Гіттенс пострілом здалеку вивів "джмелів" уперед. Однак у цьому статусі господарі були лише хвилину. Новачок Аугсбурга Чоліна, який щойно вийшов на заміну, зрівняв рахунок, майстерно зігравши на добиванні.

Втім, останнє слово було за господарями. Масну крапку у цьому протистоянні поставив Джованні Рейна – 4:3. Після цієї перемоги Борусія Д повернулася у єврокубкову зону – 6 місце, 28 пунктів. Аугсбург опинився за крок до зони вильоту – 15 щабель, 15 очок.