Перший тайм видався доволі напруженим. Обидва колективи демонстрували цікаву гру та створювали моменти. Салернітана могла відзначитися вже на 22-й хвилині, проте Мерет виконав надзвичайний сейв. Згодом "блакитні" відкрили рахунок, але після перегляду VAR рефері скасував гол Осімхена через офсайд.

Після цього гравці Наполі перехопили ініціативу та змогли забити вже у компенсований час. Джованні Ді Лоренцо вдало зіграв на прийомі та потужним ударом відправив м’яч у праву дев'ятку рикошетом від штанги – без шансів для кіпера.

Одразу по перерві Осімхен зробив рахунок 0:2. Він підібрав м'яч у штрафному та безжально відправив його в правий кут воріт. Салернітані стало важче оборонятися, команда морально підсіла, а неаполітанці продовжували тиснути.

Однак у заключній 10-хвилинці підопічні Ніколи змарнували гольовий момент. Після помилки захисника Пйонтек швидко зреагував та пробив з-за меж карного майданчику, але м'яч влучив у стійку. Салернітана заграла агресивніше, однак вже було занадто пізно. "Блакитні" здобувають чергову перемогу.

Тож, Наполі продовжує очолювати турнірну таблицю Серії А (50 очок), а Салернітана розташовується на 16-му місці (18 пунктів).