Нагадаємо, зіркова пара остаточно розійшлася минулого літа після чуток про численні зради футболіста. Зараз Піке перебуває у нових стосунках із 24-річною піарницею Кларою Чіа Марті. А Шакіра стверджує, що її невірний екс-чоловік закрутив роман, коли ще був у шлюбі.

Днями колумбійська виконавиця презентувала кліп на пісню, у якій поглузувала над зрадливим каталонцем та його новою пасією. У хіті, який розриває мережу, Шакіра заявила, що вона варта двох 22-річних, а Піке проміняв Ferrari на Renault або Rolex на Casio. Ба більше, вона увімкнула трек поблизу будинку своєї колишньої свекрухи Монсеррат Бернабеу, яка живе по сусідству.

Після виходу скандального кліпу іспанський журналіст Жорді Мартін із Socialite помітив, що Чіа Марті збільшила губи. Медійник стверджує, що це перша косметична операція для Клари, і оплатив її саме Піке.

"Ти заплатив за губи Клари кілька днів тому, чи не так? Тобі довелося потягнути за ниточки, щоб найняти її у свою компанію та поставити її у становище, якого не розуміють навіть її колеги в Kosmos", – цитує Мартіна The Sun. Подейкують, що Жерар познайомився з юною піарницею саме під час одного із заходів, який організовувала його компанія.