Зіркова пара розірвала стосунки минулого літа після 11 років у цивільному шлюбі, в якому у них народилися двоє синів. Ймовірною причиною цього стала зрада з боку колишнього футболіста.

Шакіра могла дізнатися про невірність Піке по банці з варенням, висуває несподіване припущення Dailystar. Поп-ікона, нібито, помітила відкриту банку з варенням у холодильнику, коли повернулася з подорожі. Зазначається, що ані Жерар, ані їхні діти його не вживають. Саме таким чином вона й дізналася про те, що у їхньому домі був хтось сторонній. Раніше у ЗМІ з'явились фото, які доводять, що коханка Піке бувала у будинку Шакіри та футболіста до їхнього розриву.

У своєму музичному кліпі Te Felicito співачка натякає на це. На відео вона відчиняє дверці холодильника, де на полиці знаходить голову свого партнера Рауа Алехандро. Трек має й інші посилання на скандальний розрив з Піке. У новому хіті Шакіра заспівала, що вона варта двох "22-річних", натякнувши на нову пасію екс-зірки Барселони. А також звинуватила Жерара в тому, що він проміняв "Ferrrari на Renault Twingo", або "Rolex на Casio".