Раніше зірка поп-сцени випустила відео на пісню" Out of Your League" про зраду екс-бойфренда Жерара Піке. За 24 години ролик переглянули понад 63 мільйони разів, що зробило латиноамериканський трек найпопулярнішим за такий період часу, побивши рекорд "Despacito".

У новому хіті Шакіра заспівала, що вона варта двох "22-річних", натякнувши на нову пасію екс-зірки Барселони. А також звинуватила Піке в тому, що він проміняв "Ferrrari на Renault Twingo", або "Rolex на Casio". Жерар не забарився з реакцією на витівку своєї колишньої коханої.

Після оприлюднення хіта він уклав угоду з Casio про спонсорство свого іспанського турніру з колишніми зірками футболу та шоу-бізнесу Ліга королів, а також подарував по одному годиннику президентам кожного клубу. Незабаром Піке приїхав у штаб-квартиру іспанської медіаліги на Renault Twingo.

Нагадаємо, Шакіра та Жерар розірвали стосунки у червні 2022-го після понад 10 років життя у цивільному шлюбі. Наразі пару об'єднують двоє спільних синів – 9-річний Мілан та 7-річний Саша.