"Можемо сказати, що все за планом: щоденно працювали над сегментами як тактичними, так і фізичними. Думаю, десь на 70% від оптимальної фізичної готовності ми перебуваємо зараз. Є потенціал для прогресу, є ще достатньо часу, щоб підготуватися до чемпіонату й до першої гри з Ренном.

Слід підтвердити модель гри, підтвердити свій стиль, структуру, додати агресивності. Ви бачите, що Аустрія була гарним опонентом у фізичному плані, бо хлопці дуже потужні, але все одно протягом гри ми мали динаміку, структуру й моменти, де ми могли забивати.

Відпочинемо трохи й готуватимемося до другого циклу, де збільшимо навантаження – і індивідуальні для самих футболістів, і колективні. Думаю, все буде нормально. Мусимо також навчитися жити без Міші Мудрика, Повинні всі зрозуміти відповідальність кожного гравця, щоб кожен додав на своїй позиції. І тоді можемо залишитися претендентами на чемпіонство.

Атмосфера в команді після приходу новачків? Як завжди: хто приходить, той розуміє дуже чітко правила. Старші диктують, як поводитися, і коли бачиш їхню поведінку, то інакше не можеш робити. Завжди були такі правила. Якщо хтось не підходить, то швидко йому двері відчиняємо, і він просто випадає звідси. У тактиці завжди можемо покращити себе, і я так само як тренер вдосконалююся. Тож колективно можемо зростати, але якщо ти не топ як людина, то нам не по дорозі. Це найперше, якщо хочемо результат. А ми мали результат останні пів року завдяки гарній атмосфері в роздягальні", – зазначив Йовічевіч у коментарі прес-службі Шахтаря.