Чемпіонат Іспанії. Тур 16

Вільяреал – Реал – 2:1

Голи: Піно, 47, Морено, 63 (п) – Бензема, 60 (п)

Вперше у 121-річній історії Реала в стартовому складі команди на офіційний матч не знайшлося місця для жодного іспанця. Нехтування традиціями не пішло на користь "вершковим" і вже у першому таймі Вільяреал, який востаннє перемагав мадридців у 2018 році, виглядав гостріше (8 ударів проти 4).

На перерву суперники все ж пішли без голів, проте одразу після початку другого тайму "жовта субмарина" вийшла вперед. Єремі Піно відзначився після грубої помилки Менді у центрі поля.

Повернути паритет Реалу вдалося завдяки пенальті. Втім, вже за кілька хвилин після того, як Бензема реалізував одинадцятиметровий, право на такий же удар отримали і господарі. Алаба послизнувся, і падаючи зіграв рукою у власному штрафному. Морено впевнено переграв Куртуа.

Після цього мадридці нарешті перехопили ініціативу, але добитися бодай нічиєї не змогли. Команда Анчелотті зазнала лише другої поразки в чемпіонаті. Реал ділить першу сходинку з Барселоною, але в каталонців гра в запасі. Вільяреал підійнявся на п’яту сходинку.