Аталанта була фаворитом у матчі та контролювала м'яч у першому таймі 71% часу. Проте ситуація на полі була не на користь гостей. Спеція створювала більш небезпечні атаки та змогла відзначитися до перерви двічі.

Спочатку Гаясі відгукнувся на подачу та майстерно пробив під праву стійку, а пізніше Нзола увірвався до карного майданчика, переграв голкіпера і заколотив м'яч у порожні ворота. Сапата міг покращити ситуацію для Аталанти, але Зовко видав фантастичний сейв.

Зазначимо, що українські легіонери Віктор Коваленко та Руслан Маліновський не потрапили у стартовий склад та спостерігали за першим таймом на лаві запасних.

По перерві Спеція могла зробити рахунок розгромним, але влучання Ампаду не зарахували через офсайд. Ітан мав ще один шанс, але цього разу м'яч зрадницьки пролетів над поперечиною.

Підопічні Гасперіні зуміли відіграти один м'яч – Хьойлунд відзначився ударом з-за меж штрафного. Під завісу тайму тренер Аталанти випустив на поле Маліновського замість Скальвіні, у Спеції – Коваленко замінив Бастоні. У додатковий час гості відновили паритет після пострілу Пашаліча. Бойова нічия!

Отже, Аталанта залишилася шостою з 27 очками, а Спеція піднялася на 17 сходинку та має у своєму активі 13 пунктів.