Чемпіонат Італії. Тур 16

Салернітана – Мілан – 1:2

Голи: Бонаццолі, 83 – Леау, 10, Тоналі, 15

Для обох команд це був перший офіційний матч після перерви на чемпіонат світу, втім Мілану знадобилося зовсім небагато часу на розігрів.

Уже на 10-й хвилині Тоналі вивів Рафаеля Леау сам на сам з новачком Салернітани Гільєрмо Очоа, і португалець не схибив. Для Леау це вже сьомий гол у сезоні, лише на два м’ячі він відстає від найкращого на цю мить бомбардира Серії А Віктор Осімхен з Наполі.

Через кілька хвилин Сандро Тоналі додав до результативної передачі ще й гол, класно пробивши з лінії штрафного майданчика.

Після перерви Мілан довів рахунок до розгромного, але гол Діаса рефері скасував після перегляду відеоповтору. "Россонері", здавалося, продовжували контролювати гру, але Салернітана несподівано відновила інтригу. Очоа зробив два ефектні сейви за кілька секунд, а вже в наступній атаці господарі відквитали один м’яч. Та, зрештою, цим суперники і обмежилися.

Мілан до п’яти очок скоротив відставання від лідера чемпіонату Наполі. Щоправда, в останнього ще гра у запасі. Салернітана – 13-та.