Олександр Зінченко, який остаточно відновився від травми, вийшов у стартовому складі "канонірів" на другий матч поспіль. Арсенал, який впевнено очолює турнірну таблицю, в АПЛ не поступався з вересня минулого року. Ньюкасл теж продемонстрував блискучу 7-матчеву безпрограшну серію в англійському чемпіонаті.

Першими тиснути на ворота суперників почали підопічні Мікеля Артети. Букайо Сака пройшов оборонні редути "сорок" і вирвався на ударну позицію, але Поуп парирував його постріл у нижній правий кут. Невдовзі із меж штрафного намагався пробити Граніт Джака, та м'яч відскочив від лівої стійки.

Що ближче до перерви, тим більше розпалювалися пристрасті. За 6 хвилин арбітр продемонстрував 5 "гірчичників". Під завісу стартового тайму нападник Ньюкасла Жоелінтон спробував головою замкнути подачу з кутового, однак м'яч відбився від стійки.

По перерві відкривати рахунок мав нагоду оборонець гостей Фабіан Шер, однак пробив трохи вище від поперечки. Далі Мартінеллі кілька разів випробував реакцію Поупа, але голкіпер Ньюкасла зіграв надійно. До слова, Зінченко провів на полі увесь поєдинок.

0:0 – Арсенал розписав нічию з Ньюкаслом, перервавши 5-матчеву переможну серію в АПЛ. Лондонці продовжують лідирувати (44 пункти), випереджаючи Манчестер Сіті на 8 очок. Щоправда, у "містян" один поєдинок в запасі. Ньюкасл закріпився в зоні Ліги чемпіонів – 3 місце, 35 очок.