"У цього тренера дуже складні тренування у фізичному аспекті, мені було досить непросто там. Коли Павлов кричав, то дах на базі падав, всі боялися. Дисципліна була першому місці. Йому було байдуже, що ти за гравець і з якої країни. Потрібно було повністю виконувати те, що тренер казав тобі.

Коли я тільки-но приїхав на базу, у мене була зачіска ірокез. У роздягальню увійшов Павлов, глянув на мене і сказав: "У нас в команді з такими зачісками не ходять. Я зрозумів, що доведеться постригтися трохи коротше. Більше він мене з цього приводу не чіпав.

Одного разу в Іллічівець також приїхав футболіст, у якого волосся було до плечей. Павлов йому відразу: "Даю тобі годину. Якщо хочеш грати в команді, то чекаю на тебе у своєму кабінеті з нормальною зачіскою". Того ж дня новачок вже мав зачіску "напівбокс", – зізнався півзахисник в інтерв'ю для видання Український футбол.

В'ячеслав Чурко є вихованцем донецького Шахтаря. Перебував у оренді Іллічівця з 2013-го до 2015 року, а також з 2017 року до 2020-го. Зараз виступає за луганську Зорю.