У першому таймі команди не показали видовищний атакувальний футбол. Найнебезпечнішим виявився постріл Гарначо з-за меж штрафного майданчика, але воротар зумів вчасно зреагувати та нівелювати небезпеку. Загалом в активі команд по два удари в площину воріт.

По перерві гостям ніяк не вдавалося взяти ситуацію під контроль у свої руки. Натомість Вулверхемптон мав чудовий шанс відкрити рахунок у матчі. Невеш виконав штрафний з небезпечної позиції – голкіпер в останній момент дістав м'яч з правого кута воріт.

Проте на 77-й хвилині поєдинку підопічні Еріка Тен Хага таки зуміли відзначитися. Рашфорд підхопив м'яч, обійшов опонентів та потужно розстріляв ворота, вивівши МЮ вперед. До слова, нападник з'явився на полі одразу по перерві – він замінив Гарначо. Рашфорд не грав у стартовому складі, адже тренер його покарав.

На останній хвилині Вулверхемптон кинув усі сили в атаку. Давіду де Хеа довелося рятувати свою команду після удару Хіменеса з близької відстані. Гості таки здобули мінімальну перемогу.

Отже, господарі з 13 очками посідають 18 місце. Натомість Манчестер Юнайтед піднявся на 4 сходинку, яка дозволяє грати у груповому етапі ЛЧ, та має у своєму активі 32 бали.