Страсбур чекало справжнє випробування на полі. Команді, яка бореться за виживання, протистояв одноосібний лідер Ліги 1. ПСЖ з перших хвилин взяв гру під свій контроль, змусивши суперника оборонятися. Рахунок у матчі вдалося відкрити після розіграшу штрафного. Неймар навісив у воротарський майданчик, а Маркіньйос замкнув ударом у центр воріт.

Свій момент мав найкращий бомбардир чемпіонату світу в Катарі – Кіліан Мбаппе. Нападник підхопив м'яч у карному майданчику й вистрілив, але голкіпер врятував свою команду видовищним сейвом. Страсбур намагався бігати в контратаки – марно.

У другому таймі Маркіньйос забив знову, проте цього разу у власні ворота. Він лише намагався вибити м'яч якомога далі, але не пощастило. На цьому неприємності для ПСЖ не закінчилися. Неймар отримав другу жовту за симуляцію, залишивши парижан у меншості.

Здавалося, що матч завершиться з рахунком 1:1, але на останніх хвилинах додаткового часу Ньямсі сфолив проти Мбаппе та привіз пенальті. Французький нападник сам реалізував 11-метровий та вирвав для господарів перемогу.

У ПСЖ 44 очки та перше місце у чемпіонаті Франції, а Страсбур передостанній з 11 пунктами.