АПЛ. 17-й тур

Евертон – Вулверхемптон – 1:2

Голи: Міна, 7 – Поденсе, 22, Аїт-Нурі, 90+5

"Іриски" відкрили рахунок вже на 7-й хвилині після розіграшу кутового. Макнілл класно навісив на Міну, який забив головою у дальній кут воріт. На екваторі тайму гості зрівняли також завдяки стандарту. Моутінью прийняв м'яч після розіграшу кутового та скинув на дальню стійку, де чатував Поденсе – у Пікфорда не було шансів.

По перерві суперники створили менше моментів. Віталій Миколенко, який вийшов на поле з перших хвилин, класно підключався в атаку. Втім намалювати дійсно небезпечних моментів українцю не вдавалося. Івобі змарнував найкращий епізод господарів, зблизька пробивши головою у кіпера Вулверхемптона. Щоправда, він перебував у офсайді, тож взяття воріт не зарахували б.

Під завісу гри Віталій спробував пробити злету – м'яч зіскочив з ноги та пролетів повз стійку суперника. Раян Аїт-Нурі виявився більш везучим, вирвавши перемогу для "вовків" у доданий арбітром час – 2:1.

Додамо, Евертон залишається на 17 сходинці з 14 заліковими балами в активі. Вулверхемптон (13 очок) піднявся з дна АПЛ на 18 позицію. Миколенко отримав одну з найгірших оцінок в команді за версією Sofascore.