"Мені не знадобилося жодної секунди, щоб погодитися на посаду тренера національної команди. Ми всі хотіли потрапити на вершину, але перемогти дуже складно. Зараз не час для аналізу, але я наполягаю на тому, що робота Луїса Енріке була фантастичною. Ми обмінялися повідомленнями, він привітав мене, у нас хороші стосунки. Хочу подякувати йому за час, який ми провели, працюючи разом.

Я не був тренером на ЧС-2022, тому не мені вступати в дискусію про те, чи варто було брати Серхіо Рамоса чи іншого гравця. Зараз для всіх гравців відчинені двері, Серхіо Рамос здоровий? Так. Чи може він бути в команді? Так... Але все залежить від моменту, коли ми повинні скласти список", – цитує фахівця AS.

Нагадаємо, Луїс Енріке подав у відставку з посади наставника "Фурії Роха" після сенсаційного вильоту національної команди у 1/8 фіналу ЧС-2022 від збірної Марокко. Луїс де ла Фуенте останні 9 років тренував молодіжні збірні Іспанії. Під його наставництвом національні команди вигравали Євро-2015 U-19 та Євро-2019 U-21. Він також очолював олімпійську збірну на Іграх-2020, яка завоювала срібні нагороди. Де ла Фуенте формально 1 раз виконував обов'язки й головного тренера дорослої збірної Іспанії. Влітку минулого року, коли основа команди була на карантині через коронавірус, Луїс зі своїми юнаками зіграв спаринг проти Литви (4:0).