48-річний представник преси несподівано втратив свідомість на останніх хвилинах матчу 1/4 фіналу між Нідерландами та Аргентиною, повідомляє Daily Mail.

За словами журналістів, медики дуже швидко прибули на місце трагедії. Вола доправили у найближчий госпіталь, однак врятувати його життя не вдалося. Ймовірною причиною смерті журналіста називають зупинку серця. Відомо, що раніше Грант скаржився на те, що захворів на бронхіт під час чемпіонату світу в Катарі. Він також мав виснажливий графік роботи на Мундіалі.

Втім його брат, Ерік Вол, впевнений у тому, що журналіста могли вбити за підтримку ЛГБТ. "Через мене він одягнув веселкову футболку на чемпіонат світу. Мій брат був здоровим. Він сказав мені, що йому погрожували смертю. Я не вірю, що мій брат помер. Я вважаю, що його вбили, і я просто прошу про будь-яку допомогу", – сказав Ерік у відеозверненні.

Додамо, раніше Грант прийшов на один з матчів чемпіонату світу в футболці з веселковим прапором, через що у нього виникла суперечка з охоронцями. Вол був відомим футбольним журналістом у США. Він працював у Sports Illustrated, Fox Sports, а також мав власний сайт.