Колишній футболіст накинувся на чоловіка, коли йшов зі стадіону у Катарі. Жертвою виявися блогер з ніком Sadouni SM. Він надокучав Ето'О та провокував неприємними звинуваченнями, повідомляє Actu Cameroun.

Очевидці стверджують, що екс-гравець Барселони та Інтера певний час ігнорував незнайомця з камерою. Але терпець урвався після того, як блогер почав ображати Ето'О та звинуватив у підкупі головного арбітра поєдинку між Камеруном та Алжиром у рамках відбору на ЧС-2022. Тоді "неприборкані леви" вирвали перемогу на 120+4 хвилині матчу-відповіді з рахунком 2:1. Тому на чемпіонат світу поїхав Камерун, а Алжир залишився вдома.

"Я б хотів перепросити за втрату свого самоконтролю та реакцію, яка мені не притаманна. Я прошу вибачення у громадськості за цей прикрий інцидент. Я зобов'язуюсь продовжувати протистояти невпинним провокаціям і щоденним переслідуванням деяких алжирських прихильників", – сказав Самюель.

Нагадаємо, що Ето'О вдарив блогера ногою та накинувся на нього. Алжирець вже звернувся до поліції та прагне покарання для легенди Камеруну.